Happy B (bible and birth) day!

Söndag morgon, vi tog bilen (SUV'n) till ett frukostställe och åt bagels med bacon och en kopp hazelnut coffe. Det var nästan tomt på stället, alla andra var i kyrkan… Det är svårt att förstå hur religiösa amerikanarna är, speciellt när jag bara kan relatera till svenska kyrkan, vars aktiva medlemmar är över 85 år typ. Vi åkte därför och besökte en kyrka här. Den var gigantisk och nybyggd med för den delen. När man kom in i entrén möttes man av ett Starbucks, lite längre in ett spelrum och en smoothiebar. Den största lokalen där gudstjänster hölls rymde över 1000 pers, därifrån direktsändes mässan till deras egna tvkanal..

 


Kyrkobyggnaderna

Efter rundvisningen i kyrkan var det dags för barnkalas. De hade slagit till på stort (?) eller så ser alla kalas här ut som detta.

 

Morgan och födelsedagsbarnet som för dagen ville kalla sig Bob.

Det är så kul att träffa nytt folk. Många amerikanare är så nyfikna på Sverige som oftast är ett väldigt okänt land för dem. ”Jag förstår ju att ni har mat i Sverige, men har ni; hamburgare, Mexikansk mat, sushi, thaimat…?” Rätt sött faktiskt ;) Fast jag har kommit på nåt vi inte har i Sverige! Hawaii-mat. Godare än Thai, Kina och Sushi tillsammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0